Noen resultater fra helgen..

Nytt kval.løp – ny kvalifisert. Gratulerer til Arild Stensrud med en flott 3. plass i seniorklassen på Gardermoen! Og ikke nok med det, han gjorde rent bord i Oldboys klassen også, med Geir Gransbråten rett bak på en 2. plass. Gratulerer!

Martin Sveen kom på en 5. plass i junior, men er allerede kvalifisert. Han skal nok bli vond å yppe seg på, på Gol….

Ole Kristian Aamot hadde litt uflaks i helgen men kjørte seg opp til en A-finale i NM, men der røk dessverre drivakslingen for 2. gang denne helgen og enden på visa var en 5. plass. Men det er slettes ikke dårlig det, vel gjennomført løp!

Magnus Knutsen kom seg også vel gjennom sitt første løp, og vi håper det ga mersmak.

Aleksander Bjørnstad hadde litt trøbbel den første dagen av EM, og ifølge facebooksidene hans tok han bærebrua i en krasj. Dette var siste oppdatering fra han, men følg med på Aleksander Bjørnstad Motorsport så kommer det nok mer.

For gutta våre i NM-runden i crosskart gikk det virkelig veien i helgen.
Karl Peder Nordstrand vinner sin klasse, 85ccm, mens Robin Hermansen Larsen kom på en flott 4. plass i samme klasse. Injection hadde en sending fra denne runden, og denne kan sees her.

Så minner vi klubbens medlemmer på DUGNAD mandag og onsdag, for på LØRDAG er det endelig Vårløp! Vi sees vel der?