Bilcross, rallycross og rally til helga.

Vi har nå åpnet påmeldingen til løpet vårt 27-28 juni, men det er mange fra NMK Hamar som gjerne vil kjøre før den tid.
Det var ikke så mange som endte opp med å kjøre forrige helg, men vi kan jo nevne også her at Espen Linnerud kom på en 7. plass og Asbjørn Hermansen på en 13. plass, mens Magnus Knutsen måtte trekke seg fra Rendalspokalen.

Denne helgen går det i både bilcross, rallycross og rally!
NMK Gjøvik har etter det jeg har hørt, rustet opp banen noe, og er klare for løp på Krabyskogen igjen! Det er over 100 påmeldte til løpet som er kval.løp for både seniorer og juniorer, og NMK Hamar har mange av de.

NAF Motorsport Trøndelag arrangerer 2. runde i NM/NC rallycross på Lånkebanen, og teamet rundt Ole Kristian Aamot kan melde om at de har forberedt seg og bilen godt til denne runden.

NMK Aurskog Høland inviterer til rally, og også her har vi flere sjåfører og kartlesere.

For de som er mest nysgjerrige på hvem NMK Hamar stiller med denne helgen, så har jeg samlet de påmeldte til de ulike løpene under her: