Helgen som var og status i Innlandscup.

NMK Elverum arrangerte i helgen 2. runde i Innlandscup og juniorkval.løp, og det er veldig gledelig å kunne gratulere Magnus Knutsen med 6. plass i junior og en plass på landsfinalen på Gol!
Ellers kan vi jo nevne Rita Solvang på 3. plass i damer og Arild Westerhaug på 9. plass i senior som NMK Hamar`s beste førere i de andre klassene.
Øvrige resultater her.

Karl Peders Nordstrand kjørte første SM-runde i Hanninge og kom på en 5. plass der av 30 startende, og dette er jo veldig bra!

Men tilbake til Innlandcup. Det nærmerer seg finaleløp med stormskritt. 21. Mai arrangerer NMK Hamar vårløp og finale på Vendkvern motorbane. Pr. dags dato er det påmeldt 61 stykker, så her er det plass til mange fler. Påmelding her.
Status før finaleløpet er KNA på topp i alle 3 klassene! Marcus Lundhaug, KNA Kongsvinger, leder juniorklassen, Bjørg Janny Engelsrud, KNA Solør MS, leder dameklassen, og Lars Henrik Sagmoen, KNA Solør MS, leder seniorklassen. Men her er det rimelig jevnt – kun ett poeng ned til Arne Nilsen, NAF.
Men det er jo så absolutt ikke avgjort i de andre klassene heller, så dette blir spennende!

Øvrige resultater:

innlandscup 1

innlandscup 2

Vi trenger også funksjonærer til vårløpet, så kan du stille – meld ifra! Vi oppfordrer også de fra klubben som ikke skal kjøre til å være med å hjelpe til, og de som skal kjøre til å hjelpe oss med å finne funskjonærer så vi får kjørt løp.