Rally Hedmarken

RallyHedmarkenHistorikk:
NMK Hamar overtok arr. ansvaret for Rally Hedmarken i 2012.

NAF Hamar jr. hadde i en årrekke driftet rallyet, men i grunn av få ressurser ønsket å si fra seg ansvaret. Rally Hedmarken hadde da over lang tid, vært den siste og avgjørende runden i NM. Et viktig rally for både utøvere og NBF.

NMK Hamar fokuserte på bærekraftig økonomi og gjorde noen endringer, på godt og vondt. Fikk en økonomisk garanti fra NBF og NMK for første runde. Fasilitetene ble marginale, men arrangementet ble sportslig og økonomisk vellykket.

2013
Fikk vi tillit fra NBF igjen og vi fikk også til en gunstig avtale med Scandic Hotel på Hamar samt at vi fikk tilgang til «åttemetersplanet» til serviceplass.
Dette var et stort løft for Rally Hedemarken og vi fikk også dette året et overskudd samt et sportslig veldig bra arrangement som også resulterte i NMK sin arrangørpris for beste rallyarrangør.

2014
Rally Hedemarken ble som 2013, men denne gangen med start på Østre Torg fredag kveld og 2 etapper som ble kjørt på kvelden. Dette ble veldig godt mottatt blant deltagere og publikum.Vi ble også dette året tildelt NMK sin arrangørpris samt at det ble sportslig og økonomisk en suksess igjen.

Landeveiskomite | Rallyhedmarken.no

Rallybil