2-dagersløp 24.-25 juni

Andre runde i Ifor Williams cupen, kjøres 24.-25. juni på sommerløp som tradisjon tro er ett to-dagers arrangement. Klassene bilcross junior, dame og senior deltar i cupen.

Informasjon om cupene, med blant annet poengstilling etter første runde finner du her.

I tillegg inviterer vi klassene, Veteran (ved min 10 påmeldte), Junior trening, Crosskart mini, Crosskart 85 ccm. Øvrige crosskart klasser ved henvendelse (se tilleggsregler for info)

Påmelding åpner fredag 2. juni kl. 1900; for tilleggsregler og påmelding se her.

Har du lyst til å komme å være på publikum i st.hans helga, så kan vi love mye bra bilkjøring, at kioskene er velfylte, og en speaker som tar dere igjennom hele arrangementet. Vi håper på bra vær og mange nye gode motorsport minner.

På lørdag starter vi kl. 0900 og søndag går første start kl. 0930. 150 kroner inngang per dag eller 250 for begge dagene. Barn under 15 år går gratis.

Vi henviser til publikums parkering på vår nabo tomt hos Optimera.

Velkommen så mye til en fartsfylt helg hos oss i NMK Hamar

Hovedsponsor – Ifor Williams Cup 2023

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.