2 x Hamar på topp!

Vårløpet er over – med full klaff i både senior- og dameklassen..
Men først må vi få takke alle de frivillige som står på slik at vi får kjørt løp, og dugnadsgjengene som har lagt ned mye bra arbeid! All ære til dere.

Så en rask titt på litt resultater.
Arild Stensrud vant ikke bare A-finalen for senior, men B og C-finalen også! Sammen med seg på pallen hadde han Remo Danielsberg, NMK Rendalen og Roger Tangen, Amcar Brumunddal.
Jan Ivar Engelstad og Lars E. Aasvestad var våre resterende A-finalister, og disse endte opp med en 5. og 6. plass.

Rita Solvang gjorde rent bord i dameklassen, og med 3 strake og rett i A-finalen, så var det vel ikke overraskende å finne henne på 1.plassen. Med seg hadde hun Marthe Skjæret Nilsen, NMK Hamar og Mina Sabir, Asker og Bærum motorsport.
Umaporn Stensrud, NMK Hamar, kjørte også A-finale og endte her på en 6.plass.

I juniorklassen holdt det nesten for Amund Borgen, NMK Hamar, men han måtte se seg slått av Tor Eivind Kristiansen, NMK Trysil. Fredrik Helleberg Drøbak, NMK Bø, kapret 3.plassen.
Med seg i A-finalen hadde de flere sterke hjemmeførere til med seg. Juni Mostue endte dagen på en 4. plass etter fenomenal kjøring, hvor hun kjørte seg opp fra C-finalen. Magnus Knutsen tok 6. plassen.
Med juniorlandsfinalen på hjemmebane er det gøy å se at det gror godt i juniorklassen, både blant gutter og jenter! Vi har noen jenter som tok steget opp fra junior trening til juniorklassen denne våren, og som presterer veldig bra på hjemmebane. Dette kan bli riktig så gøy i august.

Alle resultater fra Vendkvern kan du finne her: http://www.nmkhamar.no/wp-content/uploads/resultatservice/index.html

Vi hadde også noen førere som hadde kvalifisert seg til eliteracet på Bjorli.
NMK Hamar`s beste førere ble Mats Bakkom med en 4. plass i junior, Monica Mariussen Bakkom med en 10. plass i damer og Espen Mikkelsen med en 16. plass i senior.
For alle resultater: http://nmk-ngd.no/nmk-ngd.no/resultat/
Som dere kan se på resultatslistene har det vært en god helg for flere av førerne våre, og det er veldig gøy å se!

Neste løp her på Vendkvern motorbane er 24-25 juni, velkommen tilbake da. Og fikk du ikke kjørt denne helgen, er det jo muligheter da…
Vi sees på Vendkvern.