Aktive utøvere i NMK Hamar

NBF Crosskart: Den andre NM runden i crosskart ble arrangert hos NMK Vikedal søndag 9 juni. 66 førere stilte til start sammen med en værgud som gjorde forholdene veldig vanskelig. Det silte ned hele natt til søndag og fortsatte stort sett gjennom hele løpet. Men arrangøren gjorde en kjempejobb og klarte å gjøre denne NM runden til en positiv opplevelse. Det ble mye action men uten store uhell.

Fra NMK Hamar møtte det fire førere, som kjørte seg inn til følgende plasser:

Crosskart 85ccm

  • Robin L Hermansen 3. plass
  • Tobias Grandum Spangen 9. plass

Crosskart 125ccm

  • Karl Peder Nordstrand 6. plass

Crosskart Extreme

  • Tom Huseby 14. plass

Se flere bilder fra arrangementet hos NBF Crosskart på facebook.

Se poengstillingene i NM:

Klasse 85 ccm

Klasse 125ccm

Klasse Extreme

Foto: K-v-s motorsport

Lørdag 15. juni arrangerte NMK Engerdal sitt tradisjonelle sommerløp.  Av 100 deltakere, var hele 21 utøvere fra NMK Hamar, noe vi synes er stas! Disse var som følger:

Stine Bekkevold
Benjamin Pettersen
Emilie Pettersen
Thea Pettersen
Jonas Spangen
Ingrid Knutsen
Loyd Dyresen
Joakim Holtmoen
Marcus Nysveen Haug
Tommy Håkensen
Robert Hermansen
Jørn Tronsrud
Kjetil Stamstad
Hans Liberg
Kenneth Storre
Hans Marius Nielsen
Kenneth Bryni
Daniel Nordby
Martin Nyhagen
Trond Gudbrand Svenkerud
Erik Johansen
Birgit Skotterud

Det full klaff for Martin Nyhagen i senior og Markus Haug junior, begge kjørte seg inn til hver sin førsteplass. Neste NMK Hamar fører på resultatlistene var Joakim Holtmoen på 3. plass og Emilie Pettersen med en 7. plass i junior og Robert Hermansen på 15. plass i senior.

Se øvrige resultat her:

Junior

Senior

Damer

Foto: Kicki Åsheim

For tredje året på rad inviterte Stange sentrumsforening, lørdag 15.6, til Sommerdag med «Åpen Motordag» i Stangeby’n. Klubber og enkeltpersoner med diverse veteraner innen biler, MC, mopeder, sykler, landbruk, AMCAR stilte ut sine kjøretøy.

Kai Roar Skjærbekk fra NMK Hamar var til stede og stilte ut sin Volvo original.

Les mer om arrangementet og se bilder her.

 

 

Foto: Dag Nordstrand

NMK Hamar hadde også internasjonal deltakelse 15.-16 juni. NEZ Championship (nordeuropeisk mesterskap) ble arrangert i Sæby på Ørnedals banen. Her møttes utøvere i Crosskart fra blandt annet Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Det var Karl Peder Nordstrand som hadde tatt turen ned til Sæby. Han deltok i klassen 125 ccm, og kjørte seg inn til 24 poeng i de  innledende omgangene. Dette kvalifiserte direkte til A finale, hvor han kjørte seg inn til en fin fin førsteplass.

Motorsport er i hovedsak konkurranse, men det er også et godt miljø for venner og godt kameratskap.

Se øvrige resultater

 

 

NB! Send oss gjerne omtale/pressemelding fra arrangement som dere deltar på, for omtale på våre webside. Skriv gjerne litt om arrangør, få med dato og hvilke klasser som konkurrerer, i tillegg til en løpsrapport om egne prestasjoner. Legg gjerne med link til resultatliste og par bilder fra arrangementet. (Kan sendes som melding på facebook, eller på epost til nestleder@nmkhamar.no)