27. Juni | IWT.no Cup 2020

Lørdag 27. juni ønsker vi igjen velkommen til bilcrossløp og årets første av minst to løp i Ifor Williams Cup 2020 på Vendkvern Motorbane.

Etter mange år med godt samarbeid i forbindelse med biltrallelotteriet, har vi fått med oss Ifor Williams Norge AS også som hovedsponsor for bilcross cupen på Vendkvern Motorbane. Ifor Wiliams Cup 2020, er en fortsettelse av suksessen vi lanserte i fjor, Hamar Cup 2019. Regelverket og premiepotten på hele kr 30.000 videreføres også i år!

Cupen er i utgangspunktet planlagt over tre løp, men vårt vårløp som skulle vært arrangert 23. mai, har vi foreløpig måtte utsette med bakgrunn i Covid – 19. Vi har et håp om at vi i løpet av sesongen kan få arrangert også dette løpet og samtlige runder i cupen.

Det er spesielle tider å arrangere, hvor tillatte antall mennesker på arrangement er begrenset til maks 200 personer. For at flest mulig da skal få anledningen til å delta som utøvere, kjøres arrangementet uten publikum.

For at familie, venner og øvrige likevel skal få en mulighet til å følge arrangementet, ønsker vi å tilby live streaming igjennom hele dagen. Her sammen med velkjente Stein Opsahl som speaker. Bli med å gi ditt spleisbidrag, små som store, for å gjøre denne streamingen mulig!

Med bakgrunnen i situasjonen, er det spesielt viktig å sette seg inn løpets tilleggsregler!

Påmeldingen åpner i kveld, mandag 15.6 kl. 20.00 og er åpen frem til onsdag 24.6 kl. 23.00

Vi ønske velkommen til Vendkvern Motorbane og Ifor Williams Cup 2020.

Se mer på Ifor Williams Cup 2020