Aktive medlemmer i NMK Hamar

Det har vært bred og stor aktivitet bland klubbens medlemmer de siste ukene, hvor flere har reist hjem med gode prestasjoner og resultater.

Foto: Robert Hermansen

Crosskart

Robin Hermansen, deltok på SM – rund i Västerås 18-19 mai. Som eneste nordmann, stilte han til start i A finalen med 27 poeng, og stod til slutt som vinner av klassen 85ccm.

Årets første NM runde i crosskart ble kjørt på Ruglandsbanen i regi av KAK. Løpet gikk over to dager med 72 førere til start. NMK Hamar stilte med fire førere, Tom Huseby (Crosskart Xtreme), Karl Peder Nordstrand (125ccm), Robin Hermansen (85ccm) og Tobias Grandum Spangen (85ccm). Av resultater var det Tobias Grandum Spangen som gjorde det best, og kjørte seg inn til en sterk 2. plass.

Se øvrige resultater her

Foto: NBF Crosskart

Bilcross.no skriver at «De beste av de beste var samlet på Bjorli motorsenter for å gjøre opp seg i mellom på bilcrossbanen lørdag 25. mai 2019» Deriblant fant vi Juni Mostue i klassen bilcross damer, Kevin Wiken, Jonas Spangen, Emilie Pettersen, Silje Gjenga Lund i klassen bilcross junior og i senior stilte Cato Sveen, Kenneth Storre, Åsmund Austgarden, Mats Bakkom, Martin Sveen og Lars E Aasvestad til start. Det var Kevin Wiken, som kjørte seg til beste plassering blant Hamar førerne denne gangen, med en syvende plass.

Øvrige resultater her

Foto: Bilcross.no

Det ble en våt men fartsfylt dag på «Himmelspretten 2019» hos NMK Aurskog Høland den 30. Mai. Fra Hamar stilte følgende til start, Tom Arild Westerhaug og Silje Gjenga Lund i bilcross junior. Arild Westerhaug, Georg Trysberg, Arild Stensrud og Tor Ivar Henriksen deltok i klassen bilcross senior. Her gjør familiene Westerhaug seg godt bemerket, Tom Arild Westerhaug tar seg til A – finalen med 22 poeng, og kjører inn til en fin fjerdeplass. Arild Westerhaug kjører sterkt hele dagen, og har full pott før finalen. Med førstevalget i A-finalen som et godt utgangspunkt, fortsatte som i innledende omganger med fin kjøring, og var etter fem runder først i mål – og vinner av klassen bc senior.  Både Tom Arild og Arild kvalifiserte seg til de respektive landsfinaler.

Se øvrige resultater her

Foto: Bilcross.no

Asfaltracing

Foto: NBF, Marius Svingen

Interessen for asfaltracing har i de siste årene økt, og NMK Hamar har nå flere medlemmer som deltar aktiv i racing nm. I helgen har 4. runden i NM vært arrangert hos NMK Solør/Vålerbanen. Hele 140 førere stilte til start i de forskjellige klassene, og vi kunne finne NMK Hamar medlemmer i klassen GT5. Dette var far og sønn, Jonny Engelstad og Jan Ivar Engelstad og søstrene Helene Kristiansen og Mia Kristiansen. Beste fra Hamar ble Jan Ivar Engelstad, med en 15. plass.

Følge resultatene i NM her