Allerede kvalifiserte og snart kvalifiserte til landsfinalen…?

I helgen arrangerte NMK Fluberg sesongens første kval.løp herover, og tradisjon tro kan vi vel snart si, så kom NMK Hamar`s førere godt ut av det. Også i år kvalifiserte Lars E. Aasvestad seg til landsfinalen for senior allerede i det første løpet, og ikke nok med det, han tok seieren helt hjem!
Med seg i A-finalen hadde han også klubbkompis Espen Linnerud, som tilslutt endte på en 6. plass, og dermed er også han kvalifisert til landsfinalen på Elverum.
Lisabet Johansen var nærme, og viste at hun fint kunne fighte med gutta. Etter 3 omganger var hun på 7. plass og var rett i B-finalen, og endte tilslutt på en 9. plass totalt.

I junior havnet Martin Sveen på en 5. plass og er allerede i sitt første kvalifiseringsløp kvalifisert til landsfinalen for junior! Det kan jo rett og slett nesten ikke bli bedre.

Vi gratulerer!

Kjapt oppsummert var det altså en bra dag resultatsmessig for førerne våre.
Det var flere medlemmer som kjørte finale,og som kan vise til gode resultater selv om finaleplassen glapp, så øvrige resultater kan dere finne her.

Gutta i Rally Sørland gikk det desverre værre med, og begge endte med brutt.

 

Løpene kommer tett nå på våren, og noen er allerede klare til løp igjen – Himmelspretten, arrangert av NMK Aurskog-Høland. Pr.dags dato står disse på startlistene, men det er fremdeles muligheter for å benytte seg av såkalt etteranmelding fram til kl 11.00 4. mai.

Senior:
Arild Westerhaug
Martin Nyhagen
Cato Sveen
Stein Jørgen Fjeldseth
Øyvind Huseby
Rolf-Erik Sandvoll
Olav Rom Østerhaug
Daniel Nordby
Lars E Aasvestad
Ole Martin Stensby
Stein Rom Østerhaug

Junior:
Martin Sveen
Kine Jeanett Lund
Elise Freim (Junior trening)’

 

Dette løpet er også kvalifiseringsløp til landsfinalen for både senior og junior, og vi ønsker alle lykke til!