Arbeidet på bana har startet

Banekomiteen har forberedt til asfaltering og ny kerbs

Den 13. og 14. april startet banekomiteen forberedelse til asfaltering på Vendkvern Motorbane.

Denne omfattende oppgraderingen vil se at det meste av banen får ny asfalt. Forut for denne prosessen ble den gamle asfalten og betongen fjernet grundig, og et nytt bærelag ble jevnet ut for å sikre en solid grunn for den nye asfalten.

Ekko Service og Rental Group Innlandet har bidratt med å levere nødvendige maskiner og utstyr for helgens arbeid. Deres støtte har vært uvurderlig for å sikre effektiviteten og kvaliteten på arbeidet.

Asfalteringen er planlagt til siste uken av april, med etterfølgende støping av flere meter med ny kerbs. For å sikre at alt er klart til det første løpet som er planlagt for 25. mai, vil det bli kalt inn til dugnader i forbindelse med støping av kerbs.

Som en konsekvens av dette oppgraderingsarbeidet, vil treningene bli avlyst inntil videre. Det er mest sannsynlig at treningene vil bli gjenopptatt etter det planlagte løpet 25. mai. Eventuelle muligheter for tidligere treninger vil bli kommunisert så snart de oppstår.

Denne oppgraderingen markerer et viktig skritt fremover for Vendkvern Motorbane, og banekomiteen ser frem til å ønske førere og publikum velkommen til en forbedret og spennende kjøreopplevelse.