Auto Plan AS

Det er til stor glede for oss i NMK Hamar, å kunne presentere Auto Plan AS som ny samarbeidspartner for de neste tre årene.

Auto Plan AS ble etablert september 1999 og vi holder til i helt nye lokaler på Løten. Virksomheten omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøyer mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Auto Plan har i dag i 50 ansatte lokalisert på Løten og Hamar. Selskapet omsatte i 2019 for 1. Milliard NOK.

Biladministrasjon fra Auto Plan er en komplett løsning som forenkler bilholdet for offentlig sektor og private bedrifter. Våre ansatte og vårt biladministrasjons system gir deg fullt overblikk over bilparken, leasing, serviceavtaler, full kostnadskontroll og en driftssikker bilpark.

Auto Plan er også en stor aktør innen salg av bruktbiler, hvorav hele 1.350 bruktbiler ble solgt i løpet av 2020. Bruktbilavdelingen er innlandets største og holder til på Midtstranda i Hamar i dag, men denne delen av virksomheten vil også bli flyttet til Løten i løpet av sommeren 2021.

Auto Plan sertifikater

  • Miljøfyrtårnsertifisert
  • Utilities NCE (Utilities Nordic & Central Europe) sertifisert
  • TransQ sertifisert

Auto Plan AS er et selskap i Sulland Gruppen – en av Norges største bilforhandlervirksomheter.