Bane og trening 8. juni

Vi åpner for trening onsdag 8. juni kl. 18-20, men med forbehold om vær og føre. Blir det mye regn i løpet av natten og hele dagen – vil vi komme i en situasjon hvor vi må vurdere å avlyse.

Ved evt. trening, vil vi uansett følge med på banen og ved stor slitasje, vil det kunne bli begrensninger på deler av banen.

Vi må takke banekomiteen og de få øvrige medlemmer, som nå har stått på for å utbedre banen slik at vi kan få kjørt treninger og løp!

Utgangen av alternativsporet er renskåret, og det er støpt opp ny overgang mellom grus og asfalt. I målsvingen er det byttet ut større mengder grov masse og stein, med mer egnet masse som det vil være mulig å vedlikeholde.

I tillegg, har vi fått plassert tanken for dustex, for enkel fylling av vanningsvogn og samtlige sandfang er sjekket og tømt der det har vært behov.

Det er behov for ytterligere personell i banekomiteen, for å kunne fordele arbeidsoppgavene på flere. Er vi mange nok, blir det mindre på hver enkelt! Ta gjerne kontakt med oss på bana eller send oss en melding på Facebook, eller epost post@nmkhamar.no.

Les mer om komiteer her