Bilcross og NM i crosskart.

Det er klart for ett av sesongens virkelige storløp, og også i år er det mange påmeldte til landskampen på Momarken, 13-14 juni. Mange har tatt turen for å se på også, men for de som ikke kommer i vegen lover de både live oppdateringer og radio. (Følg med på landskamp.no eller facebooksiden til landskampen, der vil det komme mer info)
NMK Trøgstad jobber mye for å skape en fin ramme rundt ett av sesongens største løp, så her kan det nok bli mye moro både for sjåfører og tilskuere, også i år.

Fra NMK Hamar er følgende påmeldt til landskampen på Momarken:

BC Senior:
Tommy Eng
Fredrik Tålesen
Martin Nyhagen
Lars E Aasvestad
Olav Rom Østerhaug
Ole Martin Mellem
Kjell Bryni

BC Damer:
Vigdis Eriksen
Linn Jeanette Bjørklund
Rita Solvang

BC Junior:
Magnus Knutsen
Marius Eng

På Trysil kjører de også løp i helgen, og selv med få påmeldte er det ikke meldt om at noe er avlyst der, så da satser vi på at Magne og Trond Svenkerud og Stein Opsahl får kjørt løp på Sæteråsen på lørdag kl 10.00.

På Krabyskogen er det igjen klart for løp, men denne gangen er det NM i crosskart, med RCN som gjesteklasse. Arrangør er NAF Motorsport Gjøvik.
Fra NMK Hamar stiller Robin Larsen Hermansen i Junior 85ccm og Aleksander Bjørnstad i Senior 250 ccm NM. Også der går starten kl 10.00, for de som vil ta turen til “gærne sida”.

Husk også at vi arrangerer 2-dagers om 2 uker, så det er bare å melde seg på!

 

Vi ønsker alle førere LYKKE TIL, og alle en riktig så fin helg!
Måtte det bli mye moro både for bilcrossgjengen og crosskart gutta våre.