Bilsportgallaen 2021

Lørdag 30. oktober var en storstilt og minnerik feiring av årets prestasjoner på fire hjul, med drøyt 800 til bord på bilsportgallaen 2021. Vi ble ledet igjennom kvelden av Molly Pettit og Per Christian Håvødegård, som delte ut premier til alle medaljevinnere fra årets NM.

Fra NMK Hamar møtte det to sterke kandidater som fikk tildelt sine medaljer, begge fra klassen crosskart 125ccm, Robin Hermansen med bronse og Tobias Spangen med gull, stolt NM vinner.

Vi gratulerer begge med deres plasseringer – vi er en stolt klubb!

Foto: NMK Hamar, Tobias Spangen og Robin Hermansen

Det ble i løpet av kvelden, også delt ut en del priser for innsats og andre prestasjoner, og vi må fremheve en av disse.

Prisen «Årets drivaksel» symboliserer viktigheten av den frivillige drivkraften i bilsporten. Den deles hvert år ut til en eller flere personer som i kraft av frivillighet har gjort en ekstraordinær stor innsats for sporten. 

I år ble denne prisen tildelt Therese Bruer Larsen fra NMK Elverum. I tillegg til å være leder i egen klubb og Bilsportforbundets Bilcrosseksjon, bidrar hun med stort engasjement ofte i andre klubber under arrangement, og med en innsats utover det vanlige. Vi i NMK Hamar har nytt godt av dette mange ganger – tusen takk!

En meget velfortjent pris, og vi i NMK Hamar gratulerer så mye!

Foto: bilsport.no, Andreas Bakkerud, Therese Bruer Larsen og Torstein Eriksen