Crosskart NM 2019 | Førermelding 1

Velkommen til oss i NMK Hamar på siste NM runde i Crosskart 2019 i samarbeid med førerforeningen i Crosskart.
Håper så mange som mulig av dere har muligheten til å ta turen til oss på Hamar den 5.oktober. Vi skal gjøre alt for at dette blir et bra arrangement 🙂

Her kommer litt diverse info om helgen hos oss på Hamar.

Overnatting
Det er mulighet for å overnatte i vårt depot, der har vi tilgang til strøm til kroner 350 (betales ved innsjekk) og toaletter.

Hvis dere ønsker å dusje, men ikke overnatter på hotellet er det mulig å gjøre dette på Scandic Ringsaker eller Scandic Hamar for kroner 100 per person.

Hvis dere ønsker å overnatte på hotell har vi et samarbeid med Scandic Hamar og her får dere følgende priser på overnatting:
Enkeltrom per rom per natt 795,-
Dobbeltrom per rom per natt 1075,-
Trippeltrom per rom per natt 1295,-

Bookingkode er NMC041019, rom kan bestilles via telefon 62 35 99 00 eller på epost: meeting.innlandet@scandichotels.com

OBS: På Scandic Hamar er det ikke gratis parkering for hotellets gjester. Det er Europark som har parkeringen der. De med bobiler/campingvogner, det er ikke lov å sove i disse ved Europark sine parkeringsplasser.

Filming
Styret i førerforeningen i crosskart har besluttet at NM runden på Hamar vil bli filmet og live streamet av Injection ved Per Broen. Det vil i etterkant bli laget en film som skal bli brukt på Bilsportsforbundets premiegalla. Dette har en kostnad på kr 250 pr. familie. Dette vil bli en del av påmeldingsavgiften og betales ved innsjekk på Hamar.

Fredagskveld 4.oktober
– Innsjekk og teknisk er fra klokken 1700 til 2000.
– Kl 2030 vil førerforeningen i crosskart avholde sitt årsmøte i teltet på banen (i nedre depot ved klubbhuset). Egen innkalling til dette kommer.

Lørdagsmorgen 5.oktober
– Innsjekk og teknisk fra klokken 0630 til 0700 (kun etter avtale med løpsleder)
– Alle førere og ledsagere vil få servert frokost inne i teltet nede ved klubbhuset lørdag morgen mellom klokken 0600 og 0730. (Gi beskjed om eventuelle allergier)

Avslutnings middag og premieutdeling i samarbeid med førerforeningen i crosskart
Siden det er siste NM runden så har vi i NMK Hamar i samarbeid med førerforeningen i crosskart reservert en egen sal på Scandic Hamar for middag og premieutdeling i etterkant av løpet. Det vil bli servert en buffet med et utvalg av kalde og varme retter, samt dessert. (gi beskjed om eventuelle allergier)

Pris per person:
Voksne kr 400,-
Barn under 12 år kr 200,-
Barn under 6 år GRATIS
Drikke til maten må hver enkelt betale selv.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å være med på denne middagen og ber om bindende påmelding innen 28.september til Guro Haug Buvik epost: leder@nmkhamar.no eller telefon 950 17 616. Betaling for middagen tar vi på innsjekken der dere kan betale med kort, kontant eller vipps.

Vi ønsker å gjennomføre premieutdelingen for løpet under middagen, er det noen som vet at de IKKE har mulighet til å være med på middagen skal de selvfølgelig få premien sin før de reiser. Men vi håper at så mange som mulig har mulighet til å delta.

I tillegg vil førerforeningen i crosskart ha sin premieutdeling med blant annet utdeling av fair race og årets utøver.

Hvis dere ønsker å sove i depot fra lørdag til søndag, og ønsker å være med på middag på Scandic Hamar på kvelden ber vi dere gi beskjed så skal vi ordne skyss til dere tur/retur hotellet.

Velkommen til en minnerik helg på Hamar med mye fart og spenning 🙂

For spørsmål til arrangørklubben NMK Hamar kontakt:
Guro Haug Buvik på telefon 950 17 616 eller epost: leder@nmkhamar.no

For spørsmål til førerforeningen i Crosskart kontakt:
Anita Lorentzen på telefon 970 37 625 eller epost: norskcrosskart@gmail.com

Mvh

Styret i NMK Hamar og førerforeningen i crosskart