Det er klart for damelandsfinale!

Lørdag 8 august arrangerer NMK Gardermoen landsfinale for damer. Dette er 2. landsfinale ut, og også her er de 6 beste kvalifisert til landsfinalen for senior på Kongsberg neste helg. NMK Hamar har 6 damer på starlista, så her er det muligheter for å få med enda flere Hamarførere til landsfinalen for senior.
Line Myrvold har tidligere vunnet damelandsfinalen to ganger, men stiller ikke til start i år. Fjorårets vinner, Anette Ottesen (NMK Aurskog-Høland), er også i år en stor favoritt i forkant av årets landsfinale, men ser man på resultatslistene for i år så har vi damer som kjemper i toppen vi også. Tar vi en liten titt tilbake på resultatslistene for forrige helg for eksempel, så kjørte jo både Vigdis Eriksen og Rita Solvang  A-finale under Elverumsfestivalen, og endte på 3. og 5. plass. (Ikke for å legge noe press på noen, selvsagt…) Men av erfaring vet vi at i bilcross kan alt skje, og det er ikke alltid dumt å ikke ha noe “favorittstempel” på seg heller… Det skal alltid kjøres først.

Løpet arrangeres på Gardermoen motorpark og starten går 10.00. Det vil også bli en presentasjon av førerne i forkant, kl 08.30, for de som vil få med seg det. Inngang kr 100,- for voksen, og barn under 15 år er gratis.

Følgende damer fra Hamar står påmeldt:
Mailen Ottem Bækken
Vigdis Eriksen
Rita Solvang
Umaporn Stensrud
Linn Jeanette Bjørklund
Monica Mariussen Bakkom

Vi ønsker alle damene våre LYKKE TIL! Og selvfølgelig også lykke til, til Kai Jørgensen som har funnet vegen over grensa og skal kjøre Finnskoga Festivalen på Höljes i helgen.