Dugnad, resultater og påmelding.

Her kommer det bare en kjapp påminnelse om at det er DUGNAD i morgen og onsdag kl 18.00, og vi håper selvfølgelig at flest mulig har anledning til å komme så vi får Vendkvern løpsklar. Vi vil jo selvfølgelig vise oss fra vår beste side når vi skal ta i mot så mye besøk..? Vi har jo også mange ivrige klubbmedlemmer som skal ut i ilden, så her er det bare å brette opp armene.

Ellers kan vi gratulere Magnus Knutsen som etter 3 strake heatseiere også gikk seirende ut av juniorklassen på Drevsjø i helgen! Dette var kval.løp til landsfinale for både senior og junior, men Magnus er allerede kvalifisert.
Daniel Nordby var beste NMK Hamar senior med en flott 3. plass, og dermed er også han kvalifisert til landsfinalen for senior. Gratulerer!
Flere resultater fra Drevsjø ligger her: Senior og junior.

Resultatene fra St.Hanscrossen ligger desverre ikke ute i skrivende stund, så disse kommer etterhvert.

Da gjenstår det bare å minne om at påmeldingen fremdeles er åpen. Det er 73 påmeldte totalt, men det er plass til mange fler, så det er bare å melde seg på her.

2 dagersFølg oss gjerne på facebook og bli med i trekningen av gratis start på Neglspretten og ellers andre oppdateringer rundt løp, dugnader, treninger og evnt andre arrangementer.