Dugnadslister! Dugnader uke 37, tirsdag – torsdag.

Det har seg sånn at det nærmer seg både Neglsprett og klubbløp nå. Vi har noen flinke sjeler i klubben som virkelig har stått på med klubbhuset bl.a, men nå trenger de hjelp, og vi ser oss nødt til å legge ut lister igjen. Listene er satt opp med utgangspunkt i medlemslistene i fjor.

Hovedfokuset på dugnadene tirsdag og torsdag er klubbhuset (men vi har nok av andre oppgaver også om det skulle bli mange), mens onsdag er det som vanlig ÅPEN DUGNAD for alle klubbens medlemmer for å få bana vår klar til klubbløp. Det har kommet inn noen påmeldinger, og vi regner jo med at det er i alles interesse og ha best mulig bane til vi skal ut og fighte mot hverandre.. (i vennskapelighetens ånd selvfølgelig…..)
Det er fint om de som har mulighet til det kan ta med seg ryddesag, gresstrimmer, drill og selvfølgelig mye arbeidslyst og godt humør. Kjenner du noen som har lyst til å være med, eller står du ikke på lista, så er du også selvfølgelig hjertlig velkommen!

Dugnadene begynner kl 17.00 alle dager. Husk å skriv dere opp i dugnadsboka.

Følgende er innkalt og bør finne stedfortreder hvis de ikke kan møte:

dugnadslilster
Trykk på bildet..

Tenk å kunne se på det flotte klubbhuset vårt på Neglspretten, ta imot ros, og vite at man har lagt ned en innsats i dette flotte bygget!
Vi håper å se flest mulig! Velkommen.
Ps. Vi trenger også alltids noen ekstra hjelpere på klubbløpet om noen har mulighet og lyst.

klubbhus