Fluor-Lux

NMK Hamar ønsker Fluor- Lux velkommen som ny leverandør og samarbeidspartner.

Fluor-Lux holder til i Stryn og er en profesjonell, løsningsorientert samarbeidspartner som leverer alt innen skilt og dekor. Firmaet har 50 års erfaring i bransjen og har mer enn 20 dyktige medarbeidere som har som oppgave å levere rett kvalitet, til rett pris og til rett tid.

Fluor-Lux produserer bl.a. skilt til turstimerking og har 30 års erfaring med leveranser av «etterlysende» (fluoriserende) skilt til oljeindustrien.

Spesialskilt kan tilpasses etter behov, både når det gjelder innhold, farger og størrelser.

Firmaet silketrykker og printer alle typer klistremerker. Merkene kan leveres med rette kanter eller konturskjært, enkeltvis eller på ark, etter kundens behov og ønske

Avanserte digitale printere gjør Fluor-Lux i stand til å levere storformat plakater/skilt/bannere med 4-farge print av høy kvalitet. Ulike folietyper gjør produktet svært fleksibelt.

Bildekor og bilreklame er ofte den beste måten for et firma å profilere seg på. De har lang erfaring på dette området, og produserer alt fra enkle foliedekorer til store print med fargefoto og avanserte logoer.

Firmaet har egne monteringshaller ved sitt anlegg i Stryn, for små og store kjøretøy. De påtar seg også montering andre steder i landet, da gjerne med hjelp av gode samarbeidspartnere.

Alt er ikke på langt nær standard. Ofte er det behov for spesialtilpassede produkter. God dialog mellom kunde og designere hos Fluor-Lux gjør at man med samarbeid kommer fram til gode løsninger.

Alle produkter er oversiktlig presentert på deres hjemmeside: www.fluorlux.no.