Første runde i Ifor Williams Cup 2022

NMK Hamar ønsker velkommen til sesongstart og årets første arrangement på Vendkvern Motorbane søndag 22. mai.

Vi inviterer i klassene bilcross Senior, bilcross Junior, bilcross Damer, bilcross Junior Trening. Crosskartmini, crosskart 85ccm og 125 ccm inviteres som gjesteklasse.

Arrangementet er også første runde i Ifor Williams Cup 2022 for klassen bilcross. Dette er tredje året Ifor Williams stiller som hovedsponsor for cupen. Les mer om sponsoravtalen og Ifor Williams her.

Ifor Williams Cup blir i år som i fjor kjørt over 3 løp på Vendkvern Motorbane, med første runde søndag 22.mai. Andre runde i cupen er 25.-26. juni på vårt tradisjonsrike sommerløp. Sommerløpet er også kvalløp til landsfinalen for både senior og junior!

Finaleløpet i Ifor Williams Cup kjøres lørdag 8. oktober på «Neglespretten». Et tradisjonsrikt løp som for mange er siste løp for sesongen.

Regelverket og premiepotten på 30.000 kr videreføres også i år! Les mer om dette her.

I fjor var det NMK Hamars Marthe Skjæret Nilsen som stakk av med seieren i dameklassen i Ifor Williams Cup, etter å ha kjørt inn til seier på Neglespretten. På 2. plass kom Therese Høgberg (KNA Solør), mens 3. plassen gikk til Juni Mostue (NMK Hamar).

I front, Marthe Skjæret Nilsen Foto: Bilcross.no

I juniorklassen var det tett i poengene og mange var i skuddhold til pallen. Kevin Wiken fra NMK Hamar stakk av med flest poeng sammenlagt og kunne gå høyest på pallen som vinner. På 2. plass fulgte Mats Lund Heimdal (NMK Krabyskogen), og Jørgen Mikkelsen (NMK Hamar) kom på 3. plass.

300 Kevin Viken, 312 Jørgen Mikkelsen Foto: Bilcross.no

I seniorklassen ble også vinner av neglespretten, vinneren av Ifor Williams Cup. Lars Erik Aasvestad fra NMK Hamar suste inn til 1. plass. Videre tok Cato Sveen (NMK Hamar), 2. plassen og Mats Bakkom (NMK Hamar) 3. plassen.

1 Lars E Aasvestad Foto: Bilcross.no

Til tross pandemien i 2020 og 2021 fikk vi gjennomført Ifor Williams Cup. Med begrensinger i antall, ventelister, anti-bac og 1-metern ble det bilcross på Vendkvern Motorbane, men det var allikevel en ting vi savnet på løpene – publikum.

Det gleder oss at vi endelig kan ønske også publikum velkommen til bilcross igjen, vi har savnet dere!

NMK Hamar ønsker dere alle hjertelig velkommen til Ifor Williams Cup 2022, vi sees.

Se her for mer informasjon vdr. Ifor Williams Cup 2022. (Påmelding åpner 05.05.2022 kl. 1900)

Hovedsponsor – Ifor Williams Cup 2022

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.


Premiesponsorer