Første start kl. 0800 – Neglespretten 2021

Lørdag 9. oktober kl. 0800 – går første start over startplata på Vendkvern Motorbane. Hele 160 førere har møtte opp på årets Neglespretten 2021, som også er finaleløpet i året Ifor Williams Cup.

Arrangementet er åpent for publikum, og vi byr på kiosk og speakertjeneste. Inngang og parkering kr 150 (parkering på Optimera)

Har du ikke anledning til å besøke oss, kan du likevel følge arrangementet live på vår youtubekanal, fra ca. kl. 0750! Sendingen er produsert og distribuert av zzmedia.no. Vi oppdaterer også med liveresultater på vår webside.

Siden det er finale i året Ifor Williamscup, ønsker vi å gjøre ekstra stas på våre deltakere sammen med arrangementets hovedsponsor Ifor Williams Norge. I tillegg til dette har vi også fått med oss mange fine premier fra premiesponsorer i fra fjern og nær!

Vi vil også i løpet av dagen, trekke vinneren av årets biltrallelotteri. Les mer om biltrallelotteriet her.

NMK Hamar ønsker dere alle velkommen, enten som fører, publikum eller funksjonær – måtte vi få en fin lørdag sammen!

Hovedsponsor

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.

Premiesponsorer