God jul og godt nytt år!

NMK Hamar – Vendkvern Motorbane, ønsker alle medlemmer, funksjonærer, sponsorer, samarbeidspartnere og publikum en riktig god jul og ett godt nytt år!

Vi kan se oss bakover på enda ett spesielt år som nærmer seg slutten og selv med store begrensninger også i år, har vi tross alt klart oss ganske bra. Klubben har fortsatt det gode arbeidet med å utvikle området, vi har fått gjennomført nær sagt samtlige arrangement – selv med store begrensninger i forhold til både deltakere og publikum.

Det hører til en stor takk til alle bidragsytere som via stor dugnadsvilje støtter klubben på dugnader og til våre arrangement – tusen tusen takk!

Vi har også i år utnyttet høsten godt og fortsatt utvidelse av blant annet depot. Det er også flere spennende prosjekter som er påbegynt og under prosjektering – vi tror neste år sesong blir veldig spennende!

Det som vi skrev i julehilsen 2020 gjelder fortsatt: Det er med ett stort håp at neste års sesong blir mer normal og mer slik vi kjenner den, uten begrensinger og full fart på Vendkvern Motorbane og hos øvrige motorsportklubber i Norges land!

NMK Hamar – Vendkvern Motorbane, ønsker alle medlemmer, funksjonærer, sponsorer, samarbeidspartnere og publikum en riktig god jul og godt ett nytt år!