God jul og godt nytt NMK Hamar år!

Sesongen er for mange over for lenge siden, og året går mot slutten.
Vi vil derfor få takke alle som har hjulpet oss i år! Vi har hatt mange funksjonærer i aksjon i forkant og under løp, vi har hatt en gjeng med dugelig dugnadsånd, og vi kan ikke annet enn å bøye oss i støvet og takke for innsatsen. Uten dere hadde vi ikke hatt bane å kjøre på, åpne kiosker, treninger, løp, ja uten dere hadde vi ikke fått gjort mye…
NMK Hamar består av mange som legger ned en real innsats helt frivillig for at vi skal kunne drive med det vi ønsker aller mest – motorsport. Nok en gang – takk til dere alle!

Vi vil også få takke alle førere. Det har vært mange som har bemerket seg positivt, og mange som har gode resultater å vise til i flere grener. Det er gøy å være en del av en så stor gjeng, og å følge dere landet rundt. Vi kan fighte på banen, det kan gå en kule varmt, men stort sett er det god stemning i depot alikevel. Underholdningen er det heller ikke noe å si på…

Neste år arrangerer vi juniorlandsfinalen, sesongens høydare her på Vendkvern. Vi har sett mange lovende juniorer som har kjørt junior trening denne sesongen, samt de vi har fra før som ikke skal over i senior, så her kan det bli riktig så spennende med landsfinalen på hjemmebane.
Vi gleder oss veldig, og håper dere er klare for mer dugnader året som kommer også. Å arrangere løp fører med seg endel jobb og oppgraderinger, men med den flotte gjengen vi har er vi sikre på at det skal ordne seg.. Det er oppgaver for alle, sosialt er det også, så det er bare å glede seg.

For de som ønsker å få med seg litt motorsport i jula så arrangerer NMK Elverum romjulsrally, og vi har flere førere i aksjon! Vi ønsker alle lykke til med årets siste løp.
Foreløpig startliste finner dere her.

Da gjenstår det bare å si til alle våre medlemmer, funksjonærer og motorsportvenner:

thumbnail_julehilsen