Grønvolds Bil-Demontering AS

Vi ønsker Grønvolds Bil-Demontering AS velkommen som samarbeidspartner over de neste tre årene.

Grønvolds Bil-Demontering AS er en av landets ledende gjenvinnings bedrifter for brukte deler til nyere biler.

De selger brukte kvalitets-kontrollerte originaldeler til markedsledende priser.
Firmaet har i dag et lager på ca 5500 kvadratmeter på den 23 mål store tomten.
Delelageret teller nærmere 46000 dataregistrerte deler, noe som gjør at firmaet er en av de største i landet på demonterte bildeler.

GBD er landets største mottaker av forsikringskondemnerte skadde biler. De demonterer og gjenvinner ca 1.200 nyere forsikringsbiler i året. Dette gjør at utvalget av nyere deler er enormt. Totalt gjenvinnes ca 2600 biler hvert år.

Firmaet er størst i Europa på deler til el-bil, spesielt Tesla, og har stor kompetanse på el-bil.

GBD jobber mot proffmarkedet, og er ansett som en trygg og profesjonell samarbeidspartner. Hovedmarkedet er forsikringsbransjen og verksteder, men alle private aktører er også selvfølgelig velkommen som kunder.

Firmaet er kjent for rask levering, god service og smidige reklamasjonsordninger, så kontakt dem for en trygg og gunstig handel.

På hjemmesiden deres kan du enkelt søke i brukte originaldeler, demonteringsobjekter, samt finne oversikt over siste innkomne biler! Med bilder av bilene selvfølgelig.

GBD har totalt 30 ansatte og er en av få norske bedrifter med AAA-Kredittrating, med andre ord en solid bedrift som er her i morgen også.

De henter biler over hele Norge primært for forsikringsselskapene, men også for privatpersoner.