Hamarførere på topp i senior og damer!

Vårløpet er over, og vel så det. I senior var det muligheter for rein Hamarfinale, og kun Olav Østerhaug og Martin Nyhagen sto med full pott. Jan Vidar Kvernvolden, NMK Elverum, kapret derimot den siste plassen ved å klatre seg opp fra B. Seierspallen ble alikevel dominert av NMK Hamar, med Lars E. Aasvestad på topp, Olav Østerhaug på 2. plass og Espen Mikkelsen på 3.

I dameklassen var det Rita Solvang, NMK Hamar, som kunne klatre øverst på pallen, og etter henne kom Elisabeth Storsveen, NMK Elverum, på 2. plass og Vigdis Eriksen, NMK Hamar, på 3. Det ble dessverre litt feil med resultatlisten for damene, så resten av Afinalen besto av Thea Høgberg, KNA Solør, på 4. plass, Umaporn Stensrud på 5. plass og Mailen Ottem Bækken på 6. plass, begge NMK Hamar.

I junior var det Tor Eivind Kristiansen fra NMK Trysil som tok seier’n, foran Mats Andre Bredesen fra Kna Solør. Begge sto med full pott fra innledende omganger. På 3. plass finner vi Martin Jørgensen, NMK Hamar.

Ellers kan vi nevne at Kenneth Bryni som måtte til legesjekk etter en stygg smell etter forholdene har det bra. Ingen brudd, bare forslått, og godt er det. Vi ønsker fortsatt god bedring!

Tusen takk til alle funksjonærer og førere for god innsats, og takk til alle publikummere som møtte opp som heiagjeng. Det meldes om god stemning på Vendkvern Motorbane også denne helgen. Følg også med på bilcross.no for bilder fra løpet.

Selv om det er slutt for denne gang, blir det nye muligheter i juni. NMK Hamar arrangerer 2-dagersløp 27-28 juni. Dette løpet er også kvalifisering for landsfinale senior og junior. Vi ønsker alle velkommen tilbake, og håper enda flere kommer for å kjempe om plassene denne helga.

Vi sees!