Helgen i veldig korte trekk – med link til resultater.

Marcus Bårdseth var NMK Hamar`s eneste fører på landsfinalen for junior. Pappa Ståle meldte på facebooksidene våre om at det er bløtt og glatt under landsfinalen,og at en punktering i siste heat gir en 4. plass. Med poengene 3, 7, 3 blir det derfor ingen finale, men en 37. plass sammenlagt. Men av 82 stykker er det slettes ikke værst!
Fullstendig reultatsliste her.

På Elverumsfestivalen ble det derimot finale på flere av førerne våre, og best ut kom Vigdis Eriksen med en 3. plass i dameklassen! Rita Solvang endte tilslutt på en 5. plass i A, mens Linn Jeanette Bjørklund endte på 9. plass etter å ha kjørt B-finale.
Værst denne helgen gikk det nok for Asbjørn Hermansen som i sitt 2. forsøk på A-finale denne dagen endte i en brutal smell. Heldigvis endte det tålig godt, selv om han antageligvis vil kjenne de vonde ribbeinene sine en stund… Finalen ble rødflagget da det en liten stund var usikkert hvor skadet Hermansen var.. Vi ønsker riktig god bedring!
Uheldig var også Martin Nyhagen i 1. forsøket på A-finale for senior. A-finalen ble rødflagget på grunn av feil på startsignal, og på de rundene de rakk å kjøre så rakk også moteren å takke for seg. Nyhagen endte dermed på 6. plass i A og Hermansen på 5. plass. Begge Hamarførerne var forresten de eneste med full pott før finalene i senior.
Det ble «klunder og heft» også for juniorene. Marius Eng endte tidlig sin C-finale i sandfella, mens Magnus Knutsen og Simon Carlander etter endel kniving endte på 5. og 6. plass i A.
Fullstendig reultatsliste for alle klasser på Elverumsfestivalen 2015 her.

Vi må også få gratulerer Aleksander Bjørnstad som NEZ mester i crosskart! Etter nok en suveren sesong kan han etter seieren på Finnskogbanen denne helgen kalle seg totalvinner i NEZmesterskapet. Vi gratulerer! Link til saken på bilsport.no her.

Ellers kan vi nevne at neste helg er damene`s – NMK Gardermoen arrangerer damelandsfinale 8 august! Mange av damene våre er allerede påmeldt, men siste frist er ikke før 6 august.

DSC_0311Vigdis Eriksen i damene`s A-finale.