Helgen som gikk.

Det var en strålende helg for flere, og noen gjorde det også riktig så bra! NMK Hamar hadde flere førere som stilte i A-finale i helgen, og best gikk det for Aleksander Bjørnstad som vant klassen sin under NM runden på Krabyskogen! Robin Larsen Hermansen endte på en 14. plass i sin klasse og var godt fornøyd med det – i helgen var det ingen problemer med startene.

På Trysil var det Trond G. Svenkerud som kom best ut av det, han kjørte inn til en 4. plass i BC Senior. Alle resultatene fra Sæteråsen finner man her.

På Momarken gikk Norge seirende ut av landskampen i både senior og junior, og beste Hamarfører var Magnus Knutsen som kjørte inn til 3. plass i BC junior, mens Lars E. Aasvestad kjørte inn til en sterk 5. plass i senior! Damene måtte se seg slått av svenskene, og her kom Vigdis Eriksen best ut av det av våre førere, og kjørte inn til en 6. plass.
Alle resultatene fra landskampen finnes her.

Bra jobba! Håper de som ikke nådde helt opp denne helgen hadde det riktig så moro alikevel. Nå er det snart ny helg og nye løpsmuligheter, for de som ikke venter enda en helg og kommer til 2-dagers på Vendkvern Motorbane.

Gratulerer til alle med strålende resultater!