Idrettens dag 10.9 – Hamar Kommune

NMK Hamar – Vendkvern Motorbane stiller ut i forbindelse med idrettens dag, lørdag 10. september. Kom på stortorget mellom kl. 12 – 15, og få med deg utstillingen av biler fra klassene Rally, Bilcross, Crosskart og Racing.

Hamar Kommune fyller Stortorget med idrettsklubber og organisasjoner som viser frem sine tilbud. Her kan du oppleve et stort mangfold av aktører, møte representanter fra de ulike organisasjonene, stille spørsmål og teste ut ulike aktiviteter. Du kan også få faglig påfyll med interessante og nyttige foredrag.

Målet med helgen er at alle, uansett alder og interesse skal få oppleve det fantastiske utvalget vi har i byen, og ansikt til ansikt stille de spørsmålene som trengs for å finne det tilbudet som passer aller best for nettopp DEG. 

Her kan du møte idrettslag og –klubber og høre mer om hvilke tilbud de har! Kom innom stands, test ut aktiviteter og se om du finner noe som passer for deg. Her finner du alt fra frisbee, håndball, hockey, kunstløp, bandy, skateboard og ski til sjakk, fallskjerm, motorsport, roing, sykling, svømming, judo, dans, trekkhund og orientering. Stortorget får til og med sin egen hoppbakke denne dagen!