Ifor Williams Cup 2021

Ifor Williams Cup også i 2021 – samarbeidet med Ifor Williams fortsetter!!

Etter mange år med godt samarbeid i forbindelse med vårt årlige biltrallelotteri, fikk vi i fjor med oss Ifor Williams Norge AS også som hovedsponsor for Bilcrosscupen på Vendkvern Motorbane. Avtalen er fornyet for 2021 så det betyr at vi arrangerer Ifor Wiliams Cup i Bilcross også i år.

Regelverket og premiepotten på hele kr 30.000 videreføres også i år!

Følgende løp vil inngå i Cupen:

  • Sommerløpet 26. – 27. juni
  • «Vårløpet» 7. august
  • Neglespretten 9. oktober

Forbehold tas mot uforutsette restriksjoner ifm Covid-19

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.

Ifor Williams Trailers feiret i 2018 utrolige 60 år på tilhengermarkedet, og det er ingen tilfeldighet når vi setter pålitelighet, funksjon og kvalitet samt den best mulige sikkerheten høyest på dagsordenen. Kunden kan være trygg på at tilhengeren er bygget etter de høyeste standarder og spesifikasjoner som er synonymt med Ifor Williams-merket.