Juniorlandsfinale på Vendkvern motorbane.

4-5 august tar vi imot rundt 150 juniorførere med deres familie, støtteapparat og heiagjenger til juniorlandsfinale her på Vendkvern motorbae/ne. Mange har gjennom vårens løp kvalifisert seg til årets store begivenhet, og nå er det nok mange spente juniorer rundt om i landet! Selv har vi hele 11 påmeldte førere fra NMK Hamar – som har bemerket seg positivt rundt om på kval.løpene i vår og sommer. Listen over alle påmeldte finner dere her.

Vi begynner så smått allerede fredag, da alle førere får mulighet til å kjøre trening fra 15.00-18.00.
Fredag kveld trekkes 1.omgang på banketten, og første starten går 09.00 på lørdag.
Det skal kjøres 4 innledende omganger à 3 runder, og A, B, C, D og E-finale. En dag med mye fart og moro, med andre ord.
Inngangspriser:
Fredag – 100kr
Lørdag – 200kr
Fredag & lørdag – 250kr
Parkering og løpsprogram er inkludert i prisen.

Vi har også en bilcrosscamp 200m fra depot/bana. Det er førstemann til mølla, og vil du ha plass må du sende en mail til post@jrlf2017.no . Det koster 200kr, og betales før etablering av camp. (Åpningstider: torsdag 17.00-21.00 og fredag 09.00-23.00)

Vi har, takket være mye frivillig innsats, oppgradert banen og depot, vi har nytt klubbhus med kiosk og toaletter og nytt speaker/dommertårn, og vi gleder oss til å ta imot dere!  Vi håper mange kommer for å støtte juniorene, og vi kan faktisk love mye god underholdning. Kjenner vi juniorene rett så er det nemlig full tenning fra første start.

Velkommen til en fartsfylt helg på Vendkvern!

Fra NMK Hamar er følgende påmeldt:
Martin Sveen
Mats Bakkom
Silje Gjenga Lund
Magnus Knutsen
Juni Mostue
Amund Borgen
Stine Bekkevold
Emilie Pettersen
Åsmund Austgarden
Elise Freim
Sigurd Hovde

Vi ønsker alle juniorer lykke til.

Les mer om, å finn nyttig informasjon vdr. Juniorlandsfinalen 2017 på arrangementets egne webside – jrlf2017.no