Juniorlandsfinalen 2023

Juniorlandsfinalen 2023 arrangeres i år hos NMK Modum og Sigdal, lørdag 5. august. NMK Hamar er en stolt klubb som også i år har flest kvalifiserte deltakere til start. Hele 10 av totalt 118 påmeldte kommer fra Hamar, noe vi synes er stor stas!

Det blir action allerede fredag mellom kl. 14 – 17 med frivillig trening. Første bil over startplata lørdag er satt til kl. 08.30

Mer informasjon om arrangementet kan leses på junior.nmklandsfinaler.no og hos bilcross.no

NMK Hamar ønsker våre medlemmer lykke til med helgens landsfinale – vi håper på en fin fartsfest med stor underholdningsfaktor for samtlige deltakere, arrangør og publikum.

Presentasjon av NMK Hamars utøvere:

#1 Tobias Spangen
#1 Tobias Spangen
Tobias Spangen vant landsfinalen 2022 og kommer for å forsvare denne plasseringen. Han kommer også i år med Mitsubishi Colt og sier han har som mål om å komme til finale og evt. noe mer er en bonus. Han ser frem mot å kjøre mot mange gode utøvere.
#18 Jørgen Mikkelsen
#18 Jørgen Mikkelsen
Jørgen forteller at han kvalla på Dokka og kommer til landsfinalen med en Volvo 244. Han har som mål om å fullføre løpet og ser frem til en helg med Hamargjengen!
#27 Stian Bårdseth
#27 Stian Bårdseth
Stian Bårdseth kvalifiserte seg til landsfinalen hos NMK Kongsberg på første runden i bilcross.no cup. Han har som mål å kjøre finale med sin Honda Civic under årets landsfinale. Han sier at han gleder seg til å kjøre mot landets beste bilcross juniorer👍🏼
#27 Robin Larsen Hermansen
#27 Robin Larsen Hermansen
Robin Larsen Hermansen kvalla på dokka tidlig i år og sier han stiller til start med en helt grei 240😁. Hans ambisjoner i år er å fullføre 3 omganger og tar en evt. finale som bonus👍🏻 Det han gleder meg mest til er å få slått no sittapissere💪
#45 Magnus Hansen Øverland
#45 Magnus Hansen Øverland
#52 Jørgen Lunde
#52 Jørgen Lunde
Jørgen Lunde kvalla i år på Krabyskogen hos NMK Gjøvik. Han stiller til start i Volvo og har for årets landsfinale ambisjoner om å overleve treninga på fredag. Jørgen gleder seg til det sosiale rundt arrangementet.
#64 Trym Tyskeberget
#64 Trym Tyskeberget
Trym Tyskeberget kvalla på Bjorlicrossen og gleder seg nå til å tukte Volvon på Sigdal. Bilen er en godt brukt 244 som ble omtalt som "skrukken" etter vårløpet på Hamar. Trym forteller at han har et håp om finale i løpet av helgas arrangement.
#71 Sunnia Sveen
#71 Sunnia Sveen
Sunniva Sveen kvalla på vårløpet på Gardermoen og stiller til start med Ford Ka på Sigdal. Målet er å få kjørt finale men hun håper aller mest på et bra løp og en god opplevelse. Sunniva gleder seg mest til å få kjøre sammen med så mange gode sjåfører og se hvor eget nivå ligger.
#115 Odin Aaslund
#115 Odin Aaslund
Odin Aaslund kvalifiserte seg på hjemmebane, Vendkvern Motorbane. Han forteller at han gleder seg til å kjøre årets landsfinale på Sigdal i en Volvo S70 og har som mål om å fullføre.
#132 Marcus Bjørke
#132 Marcus Bjørke
Marcus Bjørke kvalla på Gol. Han kommer til Sigdal med Golf 2 Bjørke-Racing. Målet for helga er å finale og han gleder seg til å kjøre fra Trym Tyskeberg 😂