Kick-Off på Hamar Gokart

NMK Hamar vil herved invitere til Kick-Off for sesongen 2015.

Ettersom sesongen 2015 nærmer seg med stormskritt vil NMK Hamar invitere til hygge- og infokveld på Hamar Gokart tirsdag 24. mars kl. 18.00.

Det vil bli kjørt en uhøytidelig gokartkonkurranse der vi kårer årets NMK Hamar Gokartmester, og kvelden vil bli avsluttet med hyggelig samvær og litt info foran 2015 sesongen. Det vil bli servert pizza.

Klubben har de senere årene utviklet seg til å bli en klubb med ikke bare aktive bilcross førere, men også aktive medlemmer innen rally, rallycross og crosskart. Disse vil bli utfordret til å fortelle litt om sine satsninger og hvorfor de har valgt å ta ett skritt videre.

Petter Kristiansen som pr. dags dato ligger som nr 2. i NM for internasjonale 4-hjulsdrevne biler i rally, er invitert for å fortelle litt om hans vei til toppen av norsk rally. Petter har også deltatt i Europamesterskapet i rally.

Det nye styret i klubben vil også være tilgjengelig for spørsmål under denne sammenkomsten, så her oppfordrer/utfordrer vi medlemmene til å komme med spørsmål dere har på hjertet.
Det vil også være mulighet for barna fra og med 8 år å kjøre gokart.

GoKartPris for gokartkjøring og mat: kr 370,-
Pris for gokart for barn med mat: kr 270,-
Pris for kun mat: kr 70,-

Påmeldingsfrist mandag 23. mars.

Påmelding kan sendes på SMS eller mail: 951 12 788 eller dnordstrand@hotmail.com

Mvh Styret NMK Hamar