Klare til løp!

Nå er Vendkvern Motorbanen klar for 2. runde i Ifor Williamscup 2022 og årets to-dagers løp.

Med i overkant av 120 førere på startlisten og utsikter for en solfylt helg – gleder vi oss til å ønske velkommen til en super helg sammen med oss i NMK Hamar.

Arrangementet teller som kvalifiseringsløp til landsfinale junior og senior i bilcross og er andre runde i Ifor Williams Cupen 2022.

Løpet starter med første bil over startplata kl. 09.00 lørdag morgen og kl. 09.30 søndag. Inngang kr 150 for 1 dag og 250 for 2 dager. Barn under 16 år gratis.

Det blir dessverre ikke livesending fra helgens arrangement, men vi vil ha live resultatservice.

Hovedsponsor – Ifor Williams Cup 2022

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.

Premiesponsorer