AVLYST – Klubbkveld, med besøk fra EVEN Management – AVLYST

Arrangementet er avlyst med bakgrunn i Covid-19.

Vi inviterer til klubbkveld 1. april kl. 18. – 20, denne gangen hos Romnes Hamar AS, Høsbjørvegen 4, 2320 Furnes.

Vi får besøk av EVEN Management, et selskap som har som mål å skape verdensmestere innen motorsport og som har historikk 10 år tilbake.

EVEN management har førere som Ole Christian Veiby,  Johan Kristoffersson og Esapekka Lappi i stallen. Velkjente Andreas Mikkelsen og Pontus Tidemand har også over flere år vært en del av teamet.

Det er Roy Snellingen som kommer for å presentere EVEN Management. Roy har siden 2011 jobbet som sportssjef i EVEN management. Der har han ansvaret for å utvikle konseptet og drifte den helhetlige idrettslige utviklingen av utøverne.

Roy Snellingen som i 10 år var Norges beste motocrossfører med EM-sølv, 6. plass i VM og 20 NM-titler. Han har også vært sportssjef for NTG i 15 år.

Roy vil gi oss et innblikk i deres verden. Hvordan de jobber med utøvere med et mål om at de skal bli best i verden.

  • Om EVEN Management
    Faktorer i fremgang. Hva må på plass for at du skal bli bedre?
  • Hvordan kan du bruke suksessfaktorer for å lykkes?
  • Utviklingsfilosofi hos EVEN management
  • Hva er et talent?
  • Vinnerkultur hos EVEN management
  • Verdier og holdninger er grunnmuren for suksess
  • Om EVEN Next Generation

Med bakgrunn i noe begrenset plass, ser vi oss nødt til å ha påmelding på dette arrangementet. Dette gjør du via facebook, eller sender påmelding til post@nmkhamar.no

Våre klubbkvelder er åpen for alle og du trenger ikke være medlem for å delta – en fin måte å bli kjent med klubben før sesongen braker i gang. Dette er helt uformelt, og en kveld for å møtes i hyggelig lag.

Vi byr på enkel servering (Kaffe/brus)

NMK Hamar, ønsker vel møtt.

Romnes er en av de ledende leverandørene av bildeler og utstyr til grossister, bilverksteder og bilforhandlere i Norge. Vi representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Leverandører som også leverer originaldeler til bilindustrien.

Totalleverandør
Romnes sortiment dekker det meste av slite- og servicedeler, samt verkstedmateriell. I tillegg tilbyr vi programvare for bilverksteddrift samt diagnose- og klimautstyr.