Liten kraftsalve fra dugnadsgjengen, desverre….

“Det begynte veldig bra i år med fult oppmøte, men dette har dessverre dalt brått til siste dugnaden hvor det kun kom to fra dugnadslisten – takk Tommy Eng og Trond Hagen. Hadde det ikke vært for de samme sliterne som kommer gang etter gang hadde det blitt dårlig med treninger å løp.
Jeg synes det er på tide vi går i oss selv å tenker på hvor lite du må yte for å kjøre treninger og løp en hel sesong. Er det da for mye å forlange at du jobber 2-3 timer en til to ganger i året med vedlikehold å utvikling av anlegget.?? Mange av oss er på treningene på onsdagen å prater om bil sammen med kompisene, dette er viktig i miljøet, noe som vi ikke vil miste. Nei, kom igjen nå folkens! Nå står vi på ut året å hjelper hverandre og klubben. Dette er viktig. Er du kun på treninger og titter/prater å ikke er medlem, følg med å møt opp når det passer deg på en dugnad eller to.! Står du på listen så møt opp, vi trenger deg!
VI kjører åpen dugnad mandag og onsdag kl 17.30 uten innkalling, og vi håper at flest mulig stiller opp. Takk takk.

S,Karlsen”

Viktig melding, men det burde egentlig være unødvendig. Vi er helt avhengie av å kjøre både treninger og ikke minst løp skal vi kunne drifte og beholde klubben vi er så glad i. Vi er også en av de klubbene med flest medlemmer, hvor vi har mange aktive utøvere, og vi vil vel også kjøre på hjemmebane? Skal vi kunne drømme om større løp må vi også holde bana vår vedlike. Så kom igjen, la oss snu dette til “tommel opp” istedet!

Vi håper å se DEG mandag eller onsdag (eller begge for de som har mulighet)
NMK Hamar.