Løpshelg og enda en kvalifisert.

NMK Elverum arrangerer i helgen 2. runde i Innlandscup 2016 (siste runde og finale på Vendkvern 21. Mai), og løpet teller også som kvalifisering til landsfinalen for junior på Gol. Starmoen er også årets landsfinalebane for senior, og det kan jo være greit å få med seg ett testløp sånn i tilfelle, selv om dette er en bane som er kjent for de fleste av oss.

NMK Hamar har pr.dags dato 6 juniorer på startlista, men det er mange om beinet, så her vil ingenting komme gratis. Martin Sveen er foreløpig den eneste kvalifiserte fra NMK Hamar, men allerede i morgen kan det fort bli flere som slår følge til Gol.

Totalt sett er det 24 fra klubben som stiller, og det ser ut til at vi har en aktiv gjeng i år også! Det lover bra for sesongen, og det er jo litt gøy å være på løp når så mange fra klubben vår stiller.

Det blir litt dårlig med oppramsing i dag, men for de som måtte lure på hvem som er påmeldt så er lista her, og vi ønsker selvfølgelig alle lykke til! Starten går kl 09.00 og inngangen koster 100kr for de over 12 år.

Vi ønsker også Martin Nyhagen lykke til med kval.løpet på Hønefoss, og Karl Peder Nordstrand lykke til i den første SM-runden i crosskart.

 

Tilslutt må vi få sende ett stort gratulerer til Olav Rom Østerhaug som kvalifiserte seg til landsfinalen for senior under løpet til Aurskog-Høland i går. Tidligere har Espen Linnerud og Lars E. Aasvestad kvalifisert seg.