Løpshelgen 13.-14. mai

Bilcross / Crosskart

Under perfekte rammer arrangerte naboklubben NMK Elverum hele to løp helgen 13.-14. mai.

«Mailøpet», som var et åpent arrangement for alle, hvor NMK Hamar hadde i underkant av 40 startende fra klubben fordelt på alle klassene.

Kristian Lien kjørte seg inn til en første plass, etter 3 strake heatseiere i senior.

I klassen damer, var det Thea Pettersen som kom først over målstreken, også hund med 3 strake heatseiere i dame. Isabell Bye kom på en fjerde plass og Emilie Pettersen på femte.

Tobias Spangen første plass og 3 strake heatseiere i junior. Stian Bårdseth tredje plass og 3 strake heatseiere.

Søndag var det klart for «juniorfestivalen», et flott arrangement med fokus på juniorene. NMK Elverum hadde søkt om dispensasjon fra budreglementet slik at juniorer som skal deltok på mailøpet hadde mulighet til å bruke samme bil på begge løpene.

NMK Hamar hadde i overkant av 20 startende fra klubben fordelt på junior, junior trening, crosskart mini, 85 og extreme. Tobias Spangen på første plass i junior. Jørgen Mikkelsen på sjette plass i junior. Robin Hermansen på første plass i Crosskart Extreme.

Rally

Karl Peder Nordstrand og kartleser Jørn Listerud deltok samme helg i årets tredje runde i det latviske rallymesterskapet Rally Vecpils. Rallyet er kjent for sine raske og brede veier. Dette var det første grusløpet med firehjulstrekk for Nordstrand, men han ladet fra start og kjørte seg inn til P1 og tok en imponerende totalseier av runde 3 i det latviske mesterskapet.