Løpsinfo og litt praktisk informasjon.

Forrige helg var det årets store løp for damene, nemlig damelandsfinalen.
NMK Hamar stilte med 7 damer, og Lisabeth Johansen var den som kom best ut av det av våre damer. Vi gratulerer så mye med en flott 4. plass og kvalifisering til landsfinalen for senior! Vinner Malin Gjerstad, NMK Aremark, var suveren og vanskelig å slå i A-finalen. Bak henne kom Ida Marie Eriksen, NMK Konsmo, og May Iren Natten Frydenlund, NMK Nedre Hallingdal.
Galskap Motorsport sin video finner dere på youtube her, mens bl.a bilcross.no har masse bilder!

Ellers kan vi jo nevne Ole-Kristian Aamot og Magnus Knutsen som begge kom på en 7.plass i sine klasser på Finnskogbanen og NM-runden i rallycross.

Karl Peder Nordstrand kom på 2. plass i sin 4. NM og 3. NEZ-runde på Grenland forrige helg, og denne helgen er han i Danmark for å kjøre finale i NEZ mesterskapet. Her ligger det an til å bli veldig spennende, for Karl Peder og svenske Noel Eliasson har lik poengsum der de kjemper i toppen i sin klasse.

Ellers er det Elverumsfestivalen som står for tur, med fart og moro på Starmoen Motorsenter.
231 førere står på startlistene 2 helger før landsfinalen for senior på samme bane, og som årene før er det nok muligheter for en real dose med action og moro! Det er nesten 50 (!) førere fra NMK Hamar, så her er det ihvertfall bare å ta turen å heie. Moroa begynner kl 09.00 begge dager, og inngangen koster 100kr pr. dag for de over 12 år.
Startliste finner dere her.

Vi ønsker alle helgens førere LYKKE TIL!

Så litt praktisk bare.
For de som ikke følger oss på facebook så har vi egne sider i forbindelse med juniorlandsfinalen 2017. Her vil det etterhvert komme mer info, og vi er godt igang med planleggingen av løpet. Sidene finner dere her, og for de som er på facebook heter siden det samme der: JRLF2017.no

Det har også skjedd store ting på Vendkvern – speakertårnet er jevnet med jorda! Rett og slett. Her skal det opp ett nytt iløpet av høsten, og for de som har lyst til å hjelpe til, eller som ikke har så lyst men kan gjøre det alikevel, så blir vi veldig glade for all hjelp. Ta gjerne kontakt via sidene våre.

speakertårn