Maskinstyring AS

Vi i NMK Hamar er stolte av å kunne introdusere Maskinstyring AS som ny samarbeidspartner.

Maskinstyring AS ble etablert 1.april 2011 med hovedkontor på Hamar og avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Dal. Bedriften består av ansatte med mange års erfaring i entreprenørbransjen og kan tilby et fullt spekter av tjenester innen maskinstyring, salg, modellering, service og support, prosjektering, mengdeberegning, kontraktsrådgivning, masseoppgjør og sluttdokumentasjon.

Med deres komplette sortiment av stiknings- og scannerutstyr utfører de målingsoppdrag ute på bygg- og anleggsplass som profilering av terreng, bygg- og anleggsstikning og komplett 3D-scanning av bygg, terreng/ fjell, landskap og byområder, de er også stolt forhandler av Makin’ 3D Machine control, Markedets ledende maskinstyrings-system! Med remote-kontroll, personlig service, support-telefon og serviceteknikere over hele landet.

Maskinstyring AS kan tilby en allsidig og bred totalpakke for alle kunder hvor fordelene er mange. Kunden skal kun behøve å forholde seg til én samarbeidspartner og de kan skreddersy større og mindre prosjekter etter kundens ønske.
Hos Maskinstyring AS legger de vekt på profesjonalitet, kvalitet, kompetanse, brukervennlighet, tilgjengelighet og tillit. Deres samarbeidspartnere skal ha mulighet til økt gevinst ved å bruke Maskinstyring AS’ kvaliteter.