NMK Hamar ønsker alle et Godt nytt år! 

Kjære medlemmer, venner og motorsportentusiaster,

Vi står nå ved startlinjen av et nytt år, klare for nye utfordringer, spenning og motorsportglede på Vendkvern Motorbane. Det er med stor glede og takknemlighet vi tar ordet for å reflektere over det året som har gått, og se optimistisk fram mot alt som venter oss i 2024.

Samholdet som driver oss frem

Først og fremst ønsker vi å rette en hjertelig takk til hver eneste person som utgjør NMK Hamar – fra våre dedikerte medlemmer til de frivillige som legger ned utallige timer for å sikre smidige arrangementer. Det er samholdet og fellesskapet vårt som gjør at vi kan levere motorsportopplevelser av høy kvalitet på Vendkvern Motorbane.

Høydepunkter fra 2023

Året som gikk, 2023, var preget av imponerende prestasjoner og minneverdige øyeblikk på Vendkvern og andre baner i inn- og utland. Våre utøvere har overvunnet utfordringer, satt personlige rekorder og bidratt til å heve nivået for motorsport i regionen. Den lidenskapen og dedikasjonen dere viser, inspirerer oss alle til å strebe etter det beste, uansett hva vi tar oss til.

Takk til våre sponsorer og samarbeidspartnere

Samtidig vil vi rette en spesiell takk til våre fantastiske sponsorer og samarbeidspartnere. Uten deres støtte og engasjement ville ikke NMK Hamar stått så sterkt som det gjør i dag. Deres bidrag har gjort det mulig for oss å utvikle og forbedre Vendkvern Motorbane, samtidig som det gir utøverne våre muligheten til å skinne på banen.

Fremtidsplaner for Vendkvern Motorbane

Når vi ser fram mot 2024, er optimismen og spenningen til å ta og føle på. Vi har store planer for å videreutvikle Vendkvern Motorbane, frem til sesongen 2024 og ikke minst til NMKs Landsfinale 2025. I tillegg til å utbedre anlegg og planlegge til storløp i 2025, skal vi året som kommer, feire at anlegget vårt har blitt 40 år!

En oppfordring til samarbeid og støtte

La oss fortsette å støtte hverandre, dele vår kjærlighet for motorsport, og jobbe sammen for å gjøre NMK Hamar – Vendkvern Motorbane til et enda bedre sted. Vi inviterer dere alle til å være en del av denne spennende reisen. Sammen, som ett samlet NMK Hamar, kan vi oppnå fantastiske ting.

Takk for et fantastisk år, og et riktig godt nytt år!

Til slutt vil vi takke for et fantastisk år, og vi som klubb ser virkelig frem til å dele mange flere uforglemmelige øyeblikk med dere alle i det kommende året.

Kjør sikkert og godt nytt år!

Sponsorer og samarbeidspartnere