NMK Hamar på jr. landsfinalen 2022

Førstkommende helg er det igjen klart for årets juniorlandsfinale i bilcross – og det etter to års utsettelse grunnet covid. NMK Aremark står som arrangør og inviterer allerede fredag med frivillig trening fra klokken 0900 og start førsteomgang lørdag kl. 0800.

Du kan lese mer om arrangementet på https://www.juniorlandsfinalen2022.no/ og https://www.bilcross.no/

Det er totalt 121 juniorer påmeldt fra nord til sør, fra totalt 38 NMK Klubber. NMK Hamar er den klubben med flest påmeldte, med våre 12 utøvere, etterfulgt av NMK Elverum med 9 utøvere. NMK Hamar er stolte av den store deltakelsen og ønsker våre medlemmer lykke til med helgens landsfinale – vi håper på en fin fartsfest med stor underholdningsfaktor for samtlige deltakere, arrangør og publikum.

#101 Tobias Grandum Spangen (15år)
Tobias kommer med nybygd Mitsubishi Colt med v6. Av tidligere prestasjoner nevner Tobias følgende; Norgesmester i crosskart 2021, 2. plass på Talentracet i 2022, 1.plass på Tynset 2022 og 2.plass i Bergen 2022. Årets ambisjoner for landsfinalen forteller Tobias, at er å komme i en finale og forhåpentligvis kjøre meg opp flere finaler eller bare rett i A-finalen.
#110 Danelle Nilsen (17år)
Danelle Nilsen kommer i reservebilen, en colt med 1.8 GTI. Hun sier hennes beste prestasjoner er en 2. plass på Finnskogsfestivalen i 2021 og 2. plass på Kongsberg i 2022. Hun sier hun ikke har så veldig høye ambisjoner for årets landsfinale med tanke på bilsituasjonen, men at en finale hadde vært gøy😊
#116 Emil Gjenga Lund (18år)
Emil skal kjøre en Opel Corsa på årets juniorlandsfinale. Prestasjonsmessig har det vært mange avbud i år, men klarte å kjøre meg inn til 2 tredje plasser på løp i år. Mine ambisjoner, videre er å ha gøy som siste års junior, å klare og bli en best mulig sjåfør før man skal ut å møte seniorene.
#124 Jørgen Mikkelsen (17år)
Stiller med Volvo 242 med startnummer 124 i årets juniorlandsfinale. Av tidligere prestasjoner, har han; 3. plass Ifor Williams cup 2021, Klubbmester 2021, 3. plass Eliteracet 2022 og 1. plass to-dagers Hamar 2022. Årets ambisjoner for juniorlandsfinalen, forteller han at er være med å kjøre og ha det morro 😁
#144 Sunniva Sveen (15år)
Sunniva skal kjøre Ford Ka på landsfinalen. Av prestasjoner har hun blant annet en 3. plass fra Himmelspretten, 9. plass fra Gardermoen og 9. plass på Hamar. Om landsfinalen sier hun følgende: jeg har egentlig ingen ambisjoner da det er helt ny bane og min første landsfinale, men jeg skal kjøre så godt jeg kan og ha det moro. 😁
#163 Håvard Engebretsen (18år)
Håvard skal kjøre en Honda crx. Hans beste prestasjoner er en 6. plass på kvalløpet på Flisa og en 13. plass på juniorfestivalen i fjor. Han sier at han ikke har noen spesielle ambisjoner for i år, bortsett fra å oppleve progresjon i kjøringen!
#164 Jørgen Lunde (17år)
Jørgen Lunde skal kjøre en Volvo 740 på årets juniorlandsfinale. Av tidligere prestasjoner kvalifiserte jeg meg på Finnskogen hvor jeg kjørte A-finale. Mine ambisjoner for 2022 sesongen er å fullføre juniorlandsfinalen å få mye trening å kjøre mot nye folk. Etter Juniorlandsfinalen blir det å se frem mot klubbløp og prøve å få finale der.
#181 Kevin Wiken (17år)
Kevin Wiken satser med fwd og Opel Astra på årets juniorlandsfinale. Av tidligere prestasjoner, så nevner han; 1. plass Eliteracet, 2. plass 2-dagers NMK Hamar, 5. plass på vårløpet på Hamar og 6. plass Trysil i år. Ambisjonene for årets landsfinale, er å gjøre det best mulig!
#196 Loyd Dyresen (18år)
Loyd Dyresen kommer med en helt nybygget Saab 900ng til årets landsfinale. Av prestasjoner, kom han på 8. plass på siste løpet på Hamar. Ambisjonene for årets sesong er å kjøre en A-finale.
#199 Robin Larsen Hermansen (15år)
Robin Hermansen stiller i en Volvo 240 på årets landsfinale. Tidligere prestasjoner innen bilcross er seier på Trysil i år og 3. plass på to-dagers på Hamar. Årets ambisjoner er så enkelt som og væra først i svingen i hvertfall en omgang, så tar vi alt annet som bonus
#203 Thea Pettersen (17år)
Thea Pettersen reiser til Aremark med Opel Astra. Hun har ikke kjør landsfinalen før og har som ambisjoner om å kjøre mest mulig og ha det gøy😊
#206 Henriette Furulund (18år)
Henriette skal kjøre Opel på årets landsfinale. Av tidligere prestasjoner, trekker Henriette frem 7. plass på Engerdal som beste plassering i år, og der hun også kvalla. Hun har også 12. plass på sommeløpet på Hamar i år, 9. plass neglespretten i fjor og 11.plass på Finnskogfestivalen i fjor. Årets ambisjoner var å kvalle og utfordre seg selv.