NMK Hamar takker Totens Sparebank for generøs støtte

NMK Hamar og Vendkvern Motorbane ønsker å uttrykke stor takknemlighet for den generøse støtten fra Totens Sparebank. Klubben er ydmyk og stolt over å motta et tilskudd på 100.000 kroner, som vil gir vår aktivitet økt kredibilitet og synlighet i lokalsamfunnet, i tillegg til ett handlingsrom til å gjøre klubb og område ett enda bedre sted.

Onsdag kveld, 12. juni, besøkte banksjef Svein Håvard Sørum fra Totens Sparebank vår trening for å dele ut sjekken. Leder Guro Haug Buvik og kasserer Marthe S. Nilsen tok imot banksjefen og uttrykte hvor stolte de er av klubben og hva vi sammen får til med våre medlemmer. Det var en kveld med stort oppmøte og et fullt depot med 38 utøvere som testet sine crosskart, bilcross- og rallybiler. I tillegg var det fullt av tilskuere som fikk nyte kringle og marsipankake for å feire anledningen.

Totens Sparebank, med sin lange og imponerende historie som strekker seg tilbake til 1854, har vist en enestående evne til å støtte og bygge opp gode nærmiljøer. Bankens samfunnsansvar og engasjement gjennom gavefondet er noe vi beundrer og setter stor pris på. Den nylige meldingen om fusjonen med SpareBank 1 Østlandet, godkjent av konkurransetilsynet og med forventet juridisk fusjon fra 1. november 2024, markerer et nytt kapittel i bankens historie. Vi gratulerer og ønsker dem alt godt i denne prosessen.

NMK Hamar er spesielt takknemlig for å være blant mottakerne av gavefondets midler i år. Klubben, som i år feirer sitt 40-årsjubileum, består av 250 medlemmer i alderen 6 til 70 år. Vi er stolte over vårt fokus på trafikksikkerhet og økt kompetanse innen motorsport, og denne støtten vil bidra betydelig til våre fremtidige planer.

Tildelingen av NMKs landsfinale i 2025 til vår klubb er en stor ære og en anerkjennelse av vårt arbeid. Forberedelsene til et slikt arrangement krever betydelige oppgraderinger av vår bane, og den økonomiske støtten fra Totens Sparebank vil være avgjørende for å realisere dette.

Vi takker Totens Sparebank og deres styre for deres tillit og støtte. Denne støtten er ikke bare en finansiell hjelp, men også en anerkjennelse av den innsatsen våre medlemmer legger ned i klubben. Vi lover å bruke midlene på en måte som fremmer vårt felles mål om å skape trygge og inkluderende nærmiljøer.