Perfekt sesongavslutning

Neglespretten og årets finalen av Ifor Williamscup ble en fin og perfekt avslutning av sesongen 2023. Med en rekordstor interesse for å kjøre løp på Vendkvern denne helga, endte vi med 166 deltakere på endelig startliste!

Vi håper og tror at utøvere, publikum på Vendkvern og hjemme, i tillegg til våre funksjonærer har hatt en super løpshelg sammen med oss i NMK Hamar. Det må rettes en stor takk til alle funksjonærer og alle andre som bidratt for at arrangementet ble så bra som det ble.

Hovedsponsor – Ifor Williams Cup 2023

Ifor Williams Norge AS har hovedkontor med tilhørende utstilling, lager og lokalt verksted sentralt plassert på Rudshøgda i Ringsaker kommune. Selskapet er hovedimportør av det anerkjente og etterspurte tilhengermerke Ifor Williams Trailers som har blitt solgt siden 1995 her i landet.

Tilhengerne er kjent for sin kvalitet og utholdenhet hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk. Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt på 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.

Trallelotteriet 2023

For åttende året på rad, loddet NMK Hamar ut ei solid og praktisk biltralle, levert av Ifor Williams Norge. Det ble i år ett rekord år i antall solgte lodd, 1522 lodd solgt av 1999 mulige! Dette gir klubben ett god bidrag inn i klubbkassa, til videre drift og investeringer. De som har solgt lodd, har gjort en stor innsats og noe som alle av våre medlemmer kan nyte godt av.

Trekningen av biltralla ble gjort live under helgens arrangement, og kan sees her på facebook. Lodd nummer 1209 ble trukket, og vinneren Matz Gustu Gravseth ble oppringt av Ronny Enger fra Ifor Williams Norge, som kunne opplyse om at Matz var vinner av en splunka ny IWT CT136HD. Tralla ble hentet allerede søndag formiddag av pappa Gravseth.

Løpsresultater

NMK Hamar gratulere alle utøvere med sine resultater fra Neglespretten 2023 og ikke minst vinnere av årets Ifor Williamscup som er som følger:

Junior – Jonas Taraldsen Kvernmo, NMK Melhus
Damer – Isabell Bye, NMK Hamar
Senior – Kristian Lien, NMK Hamar

Resultater Neglespretten 2023

Resultater Ifor Williamscup 2023

Bilder fra arrangementer kan sees på facebook, hos bilcross.no – bildealbum

Se film på youtube, fra arrangementene på Vendkvern Motorbane. (

Samarbeidspartnere

NMK Hamar takker alle samarbeidspartnere til Ifor Williamscupen 2023, som har bidratt med tjenester og sponsorgaver. Det rettes en spesielt stor takk til Ifor Williams Norge, som har vært hovedsponsor for cupen.