Rally Hedemarken og høstløp på Dokka.

Da er det klart for årets store rallyfest, og de første bilene kjører snart av startrampa på CC stadion.
NMK Hamar har flere påmeldte førere og kartlesere, og fullstendig startliste finner dere her.

Det vil i helgen være livesendinger både på nett og på radio Exact, men vi håper jo at mange tar turen ut i skogen for å lage liv langs løypene, også er det ikke minst mange frivillige i aksjon.

På hjemmesidene til Rally Hedemarken finner dere egentlig det meste dere trenger å vite, men vi kan trekke frem kartet bl.a som finnes her og etappebeskrivelsene her.
Som dere ser vil det også i år kjøres to etapper på Vendkvern motorbane, i år med en liten vri. Disse vil også sendes live på bilsportkanalen. De første bilene vil starte ca 16.43 på SS 12 og ca kl. 18.00 på SS 14.
På Vendkvern vil det være speaker og kioskene vil være åpne, samt at det er muligheter for å parkere rett ved banen.

Om du vil lese mer om denne siste NM-runden så har bilsport.no flere artikler om både selve løpet og førere.

Vi ønsker alle lykke til!

 

I tillegg til rally er det bilcross på Vinjarmoen. Dette er siste runde i landsbycup, og starten går kl. 10.00 for de som heller vil reise å se litt bilcross. Vi ønsker også her alle førere fra NMK Hamar lykke til!
Startliste her.

 

Tilslutt vil vi bare minne på at trekningen i årets biltrallelotteri er 15 oktober, så her kan det være lurt å sikre seg lodd.
Påmeldingen til Neglespretten 8 oktober vil også komme etterhvert, så bare følg med på siden vår her, eller NMK Hamar – Vendkvern Motorbane på facebook.

Vi sees!