Rallytrening

NMK Hamar kan herved tilby rallytrening på egen trasse i Næroset i Ringsaker Kommune. Testtraseen er 2,4 km og har litt av alt, hopp, strekninger og smale trange partier. Transportetappen tilbake til start er 1,5 km.

Se trasekart her: https://www.relive.cc/view/v1OwWyG7eEO

Følg informasjon vdr. trening på facebook.

Første trening er berammet til lørdag 19.12 2020 og denne er allerede fullbooket. Det vil bli lagt opp til flere treninger, men informasjon om når dette blir og påmelding kommer senere, avhengig av blant annet værforhold.

Det er Andreas Sotiris Viksmoen og Stian Kristiansen som er primusmotor for treningstraseen og som i høst ønsket et møte med NMK Hamar v/landeveiskomiteen (Børger Brænd og Lars Engen), med rallytrening som tema.

Etter bare noen få uker stod treningsveien klar. Da hadde de skiftet ut store deler masse, etablert grøfter, drenering og gruset traseen. De hadde også fått flere tonn med masse som bidrag til dette fra Hamar Pukk Og Grus AS V/ Rune T Lund.

Vi må bare «ta av oss hatten» for den store innsatsen og pågangsmotet de har visst her. Dette vil være et stort pluss for NMK Hamar og vil bidra til at klubbens egne medlemmer får et tilbud som har vært etterspurt, samt større muligheter for rekrutering inn til klubben og rally som gren.

Igjen vil NMK Hamar takke for den iver og innsats som har blitt vist og lagt ned.

Ved spørsmål vdr. trening kontakt leder i landeveiskomiteen NMK Hamar, Børger Brænd + 47 97972322