Resultater etter helgen.

Nok en løpshelg er forbi, og det i strålende solskinn! Det har vært en fin helg på Vendkvern, og det kan vi ikke bare skylde på været for. Tusen takk til alle funksjonærer for en fantastisk innsats, alle som hjalp til med å få arrangementet effektivt utført, og ikke minst alle førere som sto for underholdninga og publikum som var på plass.

Desverre gikk det litt så som så for flere i helgen, men sånn er motorsport, det går opp og det går ned.

Bilcross:
Best an på Vendkvern lå Magnus Knutsen også denne helgen, med 5 (!) strake heatseiere og rett i Afinalen for junior. Med seg hadde han også klubbkompisene Anders Solberg og Simon Carlander.
Det så bra ut ei lita stund, men så takket desverre bilen til Magnus for seg. Simon Carlander derimot slet bilen gjennom alle rundene, og greide på mesterlig vis å holde 2. plassen! Øverst på pallen kunne Mats Åsheim fra NMK Trysil klatre, mens Alexander Eng fra NMK Aremark tok 3. plassen. Anders Solberg endte på en 5. plass, og vi gratulerer med kvalifiseringen til landsfinalen for junior! (De to andre er allerede kvalifisert.)

I senior var det tett poengmessig med hele 4 stykker med 47 poeng. Jan Ivar Engelstad var eneste Hamarfører, men etter ett svartflagg ble det sisteplass i A. Løpet telte som kvalifisering til landsfinalen, så tskjorte ble det i det minste lell! Det ble ikke igjen så mye spenning i denne finalen, men vi gratulerer selvfølgelig Dennis Mørkhagen, NMK Elverum, med 1. plassen, Arne Nilsen, NAF Motorsport Hamar og omegn, med 2. plass og Frank Jevne, NMK Rendalen, med 3. plass. Alle disse er også dermed kvalifisert til landsfinalen for senior, sammen med Simon Wågø Syversen, KNA Hedmark, og Tom Jensen, NMK Fluberg.

I dameklassen var det litt stang ut, og ingen Hamardamer i finale, desverre. Også der ble det NMK Elverum på topp, ved Elisabeth Storsveen. Fulgt av Liz Wessel, NMK Drammen, og May Brit Haugland NMK Bø.
Fullstendig resultatsliste, med alle kvalifiserte og vinnere finner dere her.

Rallycross:
Stang ut var det også for Ole-Kristian Aamot som måtte bryte helgens NM/NC runde i rallycross grunnet motortrøbbel.

Rally:
Og bedre gikk det ikke i Rallysprinten på Gardermoen, der begge førerne fra NMK Hamar står med brutt. Resultater etter rallysprinten her.

Crosskart:
På Rallebanen var det derimot ikke stang ut, og vi hadde hele to førere øverst på seierspallen!
Karl Peder Nordstrand vant Crosskart Mini, mens Aleksander Bjørnstad tok seiern i Crosskart 250ccm! Gratulerer så mye til dere begge to. Robin Hermansen, kom på 11. plass i sin klasse, Crosskart 85ccm.
Fullstendig resultatsliste her.

Løpene kommer tett, så nå er det bare hjem å skru for de som må det, eller bare lade opp til løp for de som kan det. Noen tar nok turen til Frontmesterskapet, NMK Tynset arrangerer kval.løp, og noen setter snuta mot Höljes for en helg med rallycross og moro.

Nok en gang – tusen takk til alle for ett flott løp og en flott innsats!