ROMNES

Romnes har vært en samarbeidsparter for NMK Hamar over mange år, og da spesielt i forhold til Rally Hedemarken. Det er til stor glede for oss i NMK Hamar å ønske Romnes velkommen som samarbeidsparter for også de neste tre årene.

Romnes er en av de ledende leverandørene av bildeler og utstyr til grossister, bilverksteder og bilforhandlere i Norge. Vi representerer noen av verdens mest kjente merke- og kvalitetsleverandører. Leverandører som også leverer originaldeler til bilindustrien.

Foto: Romnes Hamar

Totalleverandør
Romnes sortiment dekker det meste av slite- og servicedeler, samt verkstedmateriell. I tillegg tilbyr vi programvare for bilverksteddrift samt diagnose- og klimautstyr.

SjekkPunkt
Romnes er også en av flere initiativtakere bak SjekkPunkt – et kjedekonsept som bidrar til at frittstående verksteder i Norge har tilgang på tekniske og driftsmessige kurs, felles markedsføring, og andre stordriftsfordeler.

Over hele Norge
Romnes har sentrallager i Skien og datterselskaper i Oslo, Trondheim, Bergen, Kristiansand, Sandnes, Haugesund, Hønefoss, Arendal, Tønsberg, Sarpsborg og på Hamar. I tillegg samarbeider vi med noen av de fremste regionale grossistene i Norge. Sammen kan vi tilby bilverksteder og bilforhandlere over hele Norge anerkjente kvalitetsdeler, rask levering, fagkunnskap og god service.

Velkommen til Romnes!