Seniorlandsfinalen 2023

Seniorlandsfinalen 2023 arrangeres i år hos NMK Vikedal, lørdag 18. august.

Fra Hamar har vi flere som har kvalifisert seg til finalen, men det 5 medlemmer som har meldt seg på.

Det blir action allerede fredag mellom kl. 17 – 19 med frivillig trening. Første bil over startplata lørdag er satt til kl. 08.00

Mer informasjon om arrangementet kan leses på senior.nmklandsfinaler.no og hos bilcross.no

NMK Hamar ønsker våre medlemmer lykke til med helgens landsfinale – vi håper på en fin fartsfest med stor underholdningsfaktor for samtlige deltakere, arrangør og publikum.

Bli med på sosial happening på Vendkvern Motorbane

Presentasjon av NMK Hamars utøvere:

#82 Kjetil Stamstad
#82 Kjetil Stamstad
Kjetil reiser til Vikedal og sin første landsfinale for seniorer. Han har store ambisjoner om å ha det moro, og kommer med en blod trimma Golf 2 VR6
#25 Kristian Lien
#25 Kristian Lien
Årets Landsfinale hos NMK Vikedal, blir Kristians andre i senior. Han sier det blir morro å tukte Astrae V6'ern og sikter seg inn på en finale!
#43 Martin Nyhagen
#43 Martin Nyhagen
Martin har i vinter brukt tiden på ski, og er nå i storform til årets Landsfinale. Han sikter på pallene og blir skuffet om han ikke får med Opel'n med hjem.
#27 Lars Erik Aasvestad
#27 Lars Erik Aasvestad
Det blir Golf 2 med VR6, som han har handlet av en tidligere profilert rallcrossfører sier Lars Erik. Lars Erik skal skal kjøre sin 15 landsfinale - og har som sitt klare mål i år om å vinne!
#69 Stig Bjørnstad
#69 Stig Bjørnstad
Stig Bjørnstad har funnet igjen hjelm og kjøredress fra hylla og lover å lade skikkelig på årets landsfinale. Han møter med bobla med antageligvis størst volum og satser på pallplassering!