Sesongavslutningen på Vendkvern Motorbane.

Neglespretten 2015 er for lengst over, og sesongen går mot slutten.
Det var ingen fra hjemmeklubben som gikk seirende ut av årets avslutning, men det var så nærme det kunne ha blitt! Kai Jørgensen klemte seg inn mellom to KNA Solørsjåfører på seierspallen i senior, mens Rita Solvang ble nummer 2 i dameklassen. I tillegg kom Amund Borgen på 3. plass i junior.
Resultater her. 

Bilcross.no har en sak om løpet vårt, – Verdt å vente på bilcross-seier, og litt bilder på facebooksiden sin (denne er åpen for de som ikke er brukere også), for de som vil ta en titt der.

Ellers må vi bare få takke alle funskjonærer som har stilt opp på løpene i år. Dere er gull verdt! Uten dere hadde det ikke blitt mange løp på Vendkvern, så en stor takk for innsatsen!
Takk også til alle sjåfører som bidrar til god underholdning, og publikummere som skaper en god ramme rundt løpene våre.

Vi må også få gratulere Frank Jevne som vinner av årets biltrallelotteri – gratulerer!

Nå står snart vinteren for døren, så håper vi alle lader opp og er klare for en ny sesong våren 2016!
Kanskje noen har noen spennende prosjekter på gang? Eller en ny satsning til neste år? Om det er noe du vil dele med resten av medlemmene er det bare å ta kontakt. Vi trenger jo ikke å legge motorsporten helt på hylla selv om snøen kommer, og det er vel også noen som skal ut på vintervegene og kjøre litt…

Men før det: en siste dugnad! Lørdag 17 oktober er det opprydding på Vendkvern fra 12 – ca. 14. Vi håper selvfølgelig å se så mange som mulig.

 

Da gjenstår det bare å takke for i år til alle funksjonærer, publikum og sjåfører. Så håper vi å se mange medlemmer på lørdag!